Мода

Завръща се модата от 60-те

18.08.2010г. / 20 21ч.
Аз жената
Завръща се модата от 60-те

В последните месеци се наблюдава завръщането на модните акценти, властващи през 60-те години. За дамите все по-голям интерес представляват дългите, широки поли, които са изключително удобни за носене. Хипи модата, превърнала 60-те години в култов период, определено оказва влияние и днес. Някои елементи от модните тенденции, характерни за хипи периода, започват да зачестяват все повече в гардероба на дамите.

Моделите на роклите са ефирни, изработени от леки материи, осигуряващи прохлада и комфорт. Цветовете са ярки, като често се залага на щампите.

Характерно за модата от 60-те е разностилието и смесването на различни материи и цветове, така че да добиете вашата собствена индивидуалност.

Аксесоарите са големи и артистични бижута, привличащи вниманието с разноцветие. Супер актуални са широките, плътни гривни - от сребро, изкуствен метал или дърво. Малките чанти за едно рамо с дълги дръжки или тези тип портмоне, в които дамите могат да поберат единствено телефон, ключове и документи са чудесният избор.

Друга тенденция, която се забеляза това лято са сандалите. Много дами захвърлиха неудобните обувки с висок ток, за да се насладят на комфорта на равните сандали от кожа или плат. Най-често те са декорирани с връзки, камъчета, мъниста и допълват хипи излъчването на сезона.

***
Направете си тест - Кажи ми как се обличаш
Тенденции в бельото за Есен 2010
Модерни цветове за 2010-а

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Dima ( преди 11 години )
Само не равни обувки - те са убиец за свода на стъпалото ! Не случайно има норма за ергономичност - 3-4см....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
didatzeni ( преди 11 години )
Всяка жена трябва да обръща внимание на външния си вид,заради себе си,за самочувствието и.Както с дрехи,така и с козметика.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
lidia ( преди 11 години )
Доста малко внимание обръщам на модата.Важно е да си щастлив с малко
отговор Сигнализирай за неуместен коментар