Мода

Модерни цветове за 2010-а година

26.07.2010г. / 09 24ч.
Аз жената
Модерни цветове за 2010-а година

За да изглеждаме добре облечени, стилно и в крак с тенденциите, е необходимо да се запознаем с най-актуалните цветове за 2010-а година. Един от тях, безспорно е лилавото. Теменужено, виолетово, светло лилаво или тъмно - нюансите са лично ваш избор. Но този цвят е незаменим през 2010-а, затова бързо се снабдете с пола, блуза или топ в лила. Теменуженолилавото присъстваше в колекциите на почти всички дизайнери за 2010-а, в по-наситен или по-пастелен нюанс.

Светло оранжев
Светло портокалов цвят е другият моден хит на сезона. Ако миналата година бе под знака на по-тъмните цветове, то 2010-а пръска светлина с нюансите си! Това е един от топлите цветове на новия сезон, изпълнен с жизненост и енергия. Може да се комбинира с бяло.

Тюркоаз
Преливащо синьо-зелено, това е един безспорно модерен и запомнящ се цвят през този сезон. Тюркоазът е свеж и жив цвят, напомнящ на синя лагуна, топли води и лек, морски бриз. Цветът може да се съчетае ефектно с жълто, черно и зелено.

Сиво-зелено
Неутралният сиво-зелен цвят е един от студените цветове на сезона. Но е много подходящ за вечерен тоалет и може да се комбинира с почти всички останали цветове. Сивото е идеален цвят за ден в офиса, където се налага да изглеждаме делови и непретенциозни.

Доматено червено
Червеният цвят е знак за страст, амбиция и определено една гореща жена. Ярко червеното, тип доматено, ще е хит за лятото и есента на тази година. Бъдете фатални, непредсказуеми и страстни, изберете ли червеното за свой цвят. Лятото едва започва и сега е моментът да покажете добър вкус и незабравим стил!

***
Направете си тест - Кажи ми как се обличаш?
Прическата на Риана е сред най-търсените за лятото
Бански и аксесоари за лято 2010
Лятна мода в бяло

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
vanq ( преди 11 години )
vsichki cvetove tazi godina esen zima sa varxovni.zanimavam se s moda i nepremenohte rabotq s tezi cvetove v kombinaziq s pletivo.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
магдалена ( преди 11 години )
тюркоазът е чуден цвят, но и много взискателен ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар