Мода

Петкрилен гардероб, а няма какво да облека

22.11.2010г. / 17 29ч.
Надежда Маринова
Петкрилен гардероб, а няма какво да облека

Вечната драма: жена стои пред широко разтворения, препълнен гардероб  и... няма какво да облече. Попитахме 5 жени: 1. често ли им се случва това и 2. какво, все пак, обличат. А вие как решавате проблема?

Таня:
Като всяка жена и на мен често се случва да няма какво да облека. Тогава обличам спортна дрешка, което ми е и най-удобно.

Ралица:
И да, и не. Зависи от ситуацията и дали съм качила килограми :)
Мисля комбинация от дрехи, които ще ми стоят добре и ще ме представят прилично в компанията, в която отивам. Ако чак толкова нямам какво да облека, отскачам до магазина и си купувам някаква дреха за случая. Но пак зависи от финансовите възможности. В краен случай, ако нямам какво да облека, а се налага спешно да изляза, или моля някоя приятелка да услужи с тоалет, или се примирявам с моя гардероб.

Петя:
Често стоя дълго пред гардероба с отчаяната мисъл, че нямам какво да облека, сигурно защото съм в някакво настроение, на което търся дълго какво кореспондира.

Или компромис, нещо неангажиращо, с което не съм доволна, или на инат намирам нещо, което все пак ще направи деня ми интересен - неочаквана комбинация, различна от друг път.

Венцислава:
Много често, да не казвам всеки ден.
Зависи от настроението ми. Когато съм в лошо настроение се обличам в тъмно, черно, сиво, в стари дрехи. Когато ми е напрегнато - също! 

Наталия:
Отдавна не ми се е случвало да се мая какво да облека, което е добре. Трябваше да стана на 30 +, за да си оправя вкуса към дрехите.
Когато се зачудя какво да облека, грабвам дънки, тишърт и жилетка или черен панталон, тишърт и сако и хуквам навън. От 2-3 години обожавам шаловете - за всички сезони. Към пола посягам, само когато имам специално настроение.

* * *
Коледни намаления - кога и как да пазаруваме
Волани и цветя в есенно-зимната мода
Дънковите поли
Модерни в синьо като Искра Радева и Маргарита Хранова
Отново на мода: цветните чорапогащници
Плетените дрехи се завръщат наесен
Завръща се модата от 60-те

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
S ( преди 11 години )
NQMAM KVO DA OBLE4E IMAM OBA4E NEZNAM KAK O DA E AZS1M NA 12 NO ISKAM DA IZGLEJDAM MNOGO DOBRE P O M O G N E T E MI
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Венета ( преди 11 години )
И аз съм от отбора на Наталия :))Само дето от по-отрано открих шаловете.За всеки сезон,към всяка дреха,от всеки цвят.Също така най-после разбрах че по-висока няма да стана и кооолко удобни са ниските обувки;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Маги ( преди 11 години )
Много сложен казус е обличането сутрин ..... Блазе на Наталия, че няма проблеми с това!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар