Еврейски хлебчета без яйца

11 март 2011 | 11:50 | Аз жената
1 от 2 гласа
Добави в любими
2 и 1/2 ч. ч. брашно
1 ч. ч. кисело мляко
1 ч. л. сода за хляб
100 г натрошено сирене
1 средно голям домат
4-6 листа пресен босилек или 1 ч. л. сушен
3-4 стръка магданоз
олио за намазване на тавата

Продукти
Приготвяне

Приготвяне:

В купа поставете брашното, добавете киселото мляко, содата, а след това и натрошеното сирене, нарязания на ситни кубчета домат, както и нарязаните босилек и магданоз. Разбъркайте добре. Оформете топчици и поставете в намазана тавичка с разстояние помежду им.
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути.
Добър апетит!

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай