Обичам мъже в розови дрехи

08.08.2011г. / 16 53ч.
Надежда Маринова
Обичам мъже в розови дрехи

Мъже в розови дрехи. Цветът няма нищо общо със сексуалната им същност. Всъщност аз не познавам мъже хомосексуалисти, но знам няколко хетеросексуални представители на силния пол, които носят светло розово, цикламено и нежно лилаво, и това определено не пречи на мъжкарското им излъчване. Дори напротив. Загатва за една по-нежна вътрешна чувствителност, някакъв скрит артистизъм, богатство на характера. Което пък може да привлече определен тип жени към тях. От такъв мъж можеш да очакваш да ти поднесе букет цветя или да ти посвети стихотворение!

Розовото е просто цвят
Ако мъжът е наясно със своята хетеросексуалност и се чувства добре в кожата си, защо да не носи розово?! Обличането на една тениска в определен цвят няма автоматически да го направи гей!

Мъжки и женски цветове
Има мъже, които за нищо на света не биха облекли дори дрехи в жълто или оранжево.

Мъжки и женски десени
Както се пееше в една песничка - "момчета с бански на лалета". Изпъстрените с цветя хавайски ризи също не намаляват самочувствието на мъжете, които ги носят.

А вие бихте ли подарили на мъжа си/гаджето си риза или фланелка в розово? А той ще я носи ли?

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ttsvetii ( преди 11 години )
Когато се запознахме със съпруга ми той и дума не даваше да се каже за розова тениска или риза, макар че пастелните цветове много отиват на тена му. Но със времето го научих да ги харесва и сега сам желае пастелни цветове. Напълно съм съгласна с мнението, че тези цветове по никакъв начин не определят сексуалната им същност.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
коко ( преди 11 години )
и аз обичам, ама моят не иска да носи
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Милена ( преди 11 години )
Моя съпруг всяка година си купува по една нова розова фанелка или ризи, дори ярко розово. Само смел и уверен в себе мъж носи розово, жълто, оранжево и десени на големи цветя.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар