За дома

Как да създадем есенен уют у дома?

10.10.2011г. / 08 43ч.
Вергиния Генова
Как да създадем есенен уют у дома?

Разхождайки се по есенните улици, под галещите есенни лъчи на слънцето, ако случайно или целенасочено минем покрай цветната приказна къща на книжарница „Слънчоглед“ ще ни спре една витрина, пълна с есенно настроение: шишарки, червени и жълти есенни листа, люлки... и как да не ни дойде есенно настроение за домашен уют.

Още от витрината ще ни дойдат много идеи за есенна декорация.
Забележете колко лесно можете да си сглобите декоративна щайга за шишарки, в която да сложите събраните от неделната екскурзия: шишарки, жълъди и пъстри листа.

Или пък да направите есенен венец. В „Слънчоглед“ можете да намерите основа за венеца или да вземете идея как да си направите сами от клонки. Остава да украсите с природни материали: есенни листа, шишарки, жълъди, шипки, хризантеми и да го окачите на входната врата за настроение.
Може да направите венец и от по-трайни материали като филц, мъниста и дървени фигурки, които да окачите в офиса, да подарите на приятелка или да си го ползвате у дома всяка есен с някакви нововъведения и пъстри промени.

А защо да не зарадвате децата за Хелоуин, като заедно измайсторите интересен хелоуински венец с оранжеви тикви от филц например и дървени котета.
Идеите са много, но решенията за аранжировка на дома са си лично ваши.

Пожелавам ви една цветна, топла, слънчева и изпъстрена с празнично настроение есен!

Прочетете още:

Коментирай