Семейство

Децата искат много, искат всичко от Дядо Коледа

08.12.2011г. / 10 33ч.
Аз жената
Децата искат много, искат всичко от Дядо Коледа

За поредна година българският детски портал Az-deteto.bg помага на родителите и децата в изпращането на писмата до белобрадия старец. Но тези дни в редакцията ни се получи следното писмо от родител, който се чуди как да постъпи.

„Уважаема редакция,
Имам дъщеря на 6 години. Отново писахме писмото си до Дядо Коледа заедно с вас, детският сайт на България. Но какво бе разочарованието ми, прераснало в уплаха и накрая в паника след като дъщеря ми изброи в писмото си, което ми диктуваше, защото още не може да пише добре. Тя поиска кукли, интерактивни играчки от рекламите, детски гримове, мини животни, истински хамстер. Общо поръчките й са за над 400 лв! Унесена в писането пропуснах да коментирам и изпратихме писмото.
Въпросът ми е – как да постъпя? Ще очаква да получи много подаръци. Но това не е добре. Какво да й кажа, за да не я разочаровам? По колко подаръка е нормално да получават децата днес? Мария“

Скъпа Мария,
имате няколко решения:

  • да получи детето писмо от Дядо Коледа, още тези дни, в което се обяснява, че той изпълнява само по 1 до 2 желания;
  • да донесе само 1-2 подаръка, а вие да обясните, че е толкова зает, че дълги списъци с желания не изпълнява;
  • да говорите с детето и го убедите да изпрати ново писмо, само с 1 желание.

Скъпи читателки, как бихте постъпили вие?

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ellin ( преди 11 години )
късметлийка. моят син е на 5 години и вече си поиска от дядо коледа 100 подаръка /на бройки ги кара, а не поотделно подаръци/. намери каталог на детски играчки и е заградил всичките и през 5 минути ми ги пробутва под носа. смятам да му купя не повече от три подаръка - по-големи, та да се утеши и да му обясня, че дядо коледа дава само един подарък, защото елфите не могат да направят повече играчки за всички деца.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар