Свободно време

Жените признават за подарък само екскурзия

09.01.2012г. / 22 19ч.
Надежда Маринова
Жените признават за подарък само екскурзия

В края на 2011 попитахме читателките на Az-jenata.bg какъв подарък искат за празниците. Анкетата обхвана 893 души.

Най-много жени - 40.2 % - признават за подарък само екскурзия. Няма по-добро съчетание от пътуване с вълнуващи и нови преживявания. Знаем, че като си останеш у дома, винаги ще се намери някаква домакинска работа за теб - готвене, чистене, пазаруване, подреждане и т.н., което никак не звучи празнично.

Малко почивка искат 24 % от дамите. Колко простичко, но ясно. Празниците са мечтаните почивни дни, в които да си отдъхнем от делничното препускане.

Нямам претенции за формата и начина на почивка е мнението на 20.8 % от дамите. Това е притеснително, защото означава няколко неща: а) пълно физическо и психическо изтощение до отказ от мислене; б) липса на идеи; в) първи признаци на депресия - празници са - все нещо трябва да ви трепне - я от радост, я от ярост.
 
Само 9.9 % са си поискали, получили или помечтали за нова дреха - рокля, блузка, бельо и т.н. Някои биха казали скучно, други - практично.

Най-малко жени - 5.2 % биха с зарадвали на или вече притежават парфюм. Това вече е класика, въпреки ниския брой привърженици на този тип подаръци.

Хубаво е тези резултати по някакъв начин да стигнат и до приятелите, гаджетата, любовниците, съпрузите, братята и бащите, за да не се маят и чудят при следващия повод за празник какво да подарят на жените. Винаги ще уцелвате в десятката, ако планирате и им поднесете на тепсия една мъничка или по-голяма, близка или по-далечна, планинска или морска екскурзия!

Прочетете още:

 

 










 

Коментирай