Интимно

Искам да го забравя, но как

26.02.2012г. / 16 37ч.
Аз жената
Искам да го забравя, но как

Наскоро сте преживели драматична раздяла с любимия и все още не може да се съберете. Особено трудно ви е, когато всички около вас са в прекрасни отношения с мъжете си (или поне така изглежда) и демонстрират любов навсякъде. А на вас ви иде да разкъсате всички плюшени сърца и любовни картички, които ви се изпречат пред погледа.

Може би следните съвети ще ви помогнат да преодолеете раздялата по-лесно:

1. Не се самосъжалявайте

Това, че в момента сте сама, не обвързана, не бива да ви кара да се чувствате зле. Винаги е по-добре да сте сама за известно време, отколкото вързана за цял живот с грешния човек. Не изпадайте в самосъжаление, а бързо стъпете на краката си. Нямате време за губене, вашата сродна душа е някъде там и ви очаква!

2. Спрете да се обвинявате

Вече не сте заедно, приемете го за факт и спрете да мислите, какво щеше да стане ако? Няма смисъл да се обвинявате и да връщате лентата назад. Връзката ви с този човек е минало и сега е времето да се гледа напред. Ако се обвинявате за случилото се, само ще увеличите чувството за загуба и емоционалното ви възстановяване ще стане още по-трудно. Светът е пълен с прекрасни мъже и жени, там някъде е вашата половинка, намерете я!

3. Ако ви се плаче, поплачете си, но не твърде дълго

Няма нищо лошо да потъгувате или поплачете за миналото ви с този човек. Все пак сте имали своите прекрасни мигове, спомнете си за тях. Но нека този период на тъга не е прекалено дълъг. Очакват ви нови срещи, любови и красиви мигове!

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай