За дома

Пазарска чанта за Осми март

03.03.2012г. / 09 48ч.
Вергиния Генова
Пазарска чанта за Осми март

Подарете за Осми март пазарска чанта на приятелките си. Искате да ме хлопнете с нещо тежко, заради това предложение, нали? Защото не знаете колко по-откачени предложения мога да ви дам.

На мен пък ми изглежда много еко, много нестандартно и много практично.

Разбира се, пазарската чанта не е каква да е, разбира се, щом ви я препоръчваме значи е готина. А именно пазарска чанта за многократно пазаруване – роза. Може да ушиете сама или да купите за няколко лева. Ама да не се охарчвате, защото някои си мислят, че като е по-завъртяно могат да изкарат и доста пари, имайте предвид, че подобни пазарски чанти може да намерите и за по левче. Така може да купите за всичките си колежки. Май жените не си подаряват една на друга цветя, но пък може да подшушнете идеята на някои колеги. Обикновено на Осми март те се солидаризират – хем да не са гузни, хем да не ги обвиняват в скръндзавост, събират пари и подаряват цветя от всички за всички – да няма сърдити и обидени колежки. Е, това е идея точно за тях – евтино, полезно и за всички. Пък и да решат да ги замерят с торбите – няма да боли!

Аз съм подарявала няколко пъти подобни рози и хората си мислеха, че им подарявам изкуствена роза и си я слагаха във вазата. А всъщност е удобна и практична пазарска торбичка. Преди ви бях споделила за ягодки и за малинки. Е като за Осми март – цветенца.

Пробвайте торбичката да я закачите на подходяща дръжка – метална или дървена пръчка, да я опаковате и да я поднесете. Само заради реакциите на хората си струва да подарявате нестандартни подаръци.

Е, има рискове да не ви поканят втори път на гости. Обаче все си мисля, че практичните дами няма да ви се разсърдят.

Прочетете още:

Коментирай