Меню

Рибена супа от пангасиус или тилапия

21 март 2012 | 09:32 | Аз жената
Добави в любими
2 филета пангасиус или тилапия 
1 морков 
1 глава лук 
2 скилидки чесън 
магданоз 
2-3 картофа 
олио 
сол 
щипка девесил 
чаша кисело мляко и един жълтък за застройка

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Сложете тенджера с вода на котлона да заври. Добавете малко олио, нарязания лук и сол. Сложете нарязаната на кубчета риба. След 5 минути добавете нарязаните морков и картофи, счуканите скилидки чесън. След 20-30 минути сложете девесила и магданоза. Отстранете от огъня и застройте супата с разбитите жълтък и мляко.
Да Ви е сладко!

Рецептата е от конкурса „Какво сготвих днес“

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай