Интимно

Тайните на добрия секс

06.05.2012г. / 22 03ч.
Аз жената
Тайните на добрия секс

Сексът след години брак и няколко деца може да бъде невероятен, но изисква повече умения в сравнение със секса през медения месец. Не мислете за креватни умения, а неща, които могат да споделят само истински партньори.

На първо място умението за комуникация между мъжа и жената прави секса по-добър, защото те споделят всичко и имат пълно доверие един на друг. Само в такъв случай и любовното отдаване може да е пълно, тъй като съчетава физическото с духовното.

За да се чувствате спокойни, не е от значение само да сте сложили децата да спят, но и да имате ключалка на вратата на спалнята, за да знаете, че ще отделите време един за друг, без да се притеснявате, че те ей сега ще нахлуят. Научете ги, че преди да влязат, трябва първо да почукат на вратата.

Сред тайните за повече и по-добър секс след като вече сте семейство с деца е да спрете с извиненията, че сега ви боли главата, изморена сте или пък сте скарани. Нека те да са повод да правите любов – все пак сексът успокоява болката, намалява стреса, подобрява съня, прави ви красиви, а пък след скандал е несравним.

Не пренебрегвайте бързия секс, защото той е идеален за случаите, когато имате желание, но пък обстоятелствата не са особено подходящи – бебето след малко ще се събуди, имате задачи. Може да е кратък, но удоволствието не е по-малко.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
pipi ( преди 11 години )
с Боко отдавна вече имаме еднакво мнение по тези въпроси
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
pipi ( преди 11 години )
Когато има лиубов винаги се намира начин
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време