Интимно

Секс с бившия? Да, полезно е

15.05.2012г. / 14 38ч.
Аз жената
Секс с бившия? Да, полезно е

Темата за секс с бившия мъж е табу, тъй като според обществото, след като сте се разделили и всичко е приключило, всеки продължава по своя път. Сексът с него може дори още повече да обърка чувствата ви и да изпаднете в дълбоко колебание – трябваше ли да се разделим?

Всъщност не е чак толкова лошо, колкото всички си мислят. Все пак сте били заедно, знаете добре къде обичате да се докосвате и сте си паснали, ако не в характерите, то поне в любовната игра. Ако ви е трудно да продължите с живота си след раздялата или развода, точно сексът с бившия мъж може да изчисти визията ви за бъдещето. Важно е и на двамата да е ясно, че става дума просто за секс, без чувства.

Сексуалното задоволяване ще ви накара да се чувствате по-щастлива и уверена, че можете да контролирате живота си. Продължете да търсите мъжа на живота си, но не се обричайте на вредно сексуално въздържание.

Сексът с бившия може да ви даде нови сили да продължите търсенето, но не забравяйте старата приказка - "Където е горяло, пак ще гори". Внимавайте да не разпламените огъня отново...

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай