Интимно

Истинските причини защо те заряза

31.05.2012г. / 08 46ч.
Аз жената
Истинските причини защо те заряза

Свикнали сме да чуваме стотици извинения и клиширани фрази, когато гаджето ни зареже. Реплики от типа „Не си виновна ти, в мен е проблемът“, „Харесвам те, но не съм готов за връзка“ и още много подобни, всъщност прикриват страха на партньора ни да признае истинската причина защо скъсва с нас.

Вижте някои от предположенията каква е все пак истината зад поредното глупаво оправдание:

1. Не го привличаш, но го е страх да го признае

Много често завързваме връзки и запознанства на шумни и затъмнени места – купони, дискотеки, заведения. Под градуса на алкохола не рядко се оказваме в леглото с някой, който на светло и на трезво не би ни харесал толкова много. Оттам и произхождат причините да бъдем зарязани, но страхът да се каже истината в очите е много голям за някои мъже.

2. Харесва си друга жена

Отново не желае да признае, че всъщност си пада по друга жена и затова се оправдава с мотива „Проблемът е в мен, аз не съм готов за връзка“, и хоп, след месец го виждате щастлив и греещ, под ръка с другата. Напротив, проблемът е точно във вас, просто не сте били един за друг.

3. Лоша хигиена

Една от най-често срещаните причини е много просто на вид, но особено важна за голям процент от мъжете. Лошата хигиена е способна да провали всяка връзка, колкото и страстна да е била тя в началото.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай