Мода

Бразилия показа модно ревю на пръсти с маникюр

10.08.2012г. / 09 27ч.
Аз жената
Бразилия показа модно ревю на пръсти с маникюр

Прилича на детска игра – пръстите на ръцете в красив маникюр се разхождат по специално изграден за целта моден подиум. Така започна седмицата на маникюрната мода в Сан Паоло, Бразилия.

Тя демонстрира последните тенденции в лаковете за нокти на известни фирми. Събитието е популярно както сред модните среди – дизайнери, стилисти и модели, така и сред майсторите на маникюра и известни лица в шоубизнеса.

Андриана Елиас, организатор на събитието споделя: „Бразилия е най-голямият потребител в света в маникюрните услуги, а като обем е втората след САЩ по приходи от този бизнес. Бразилските жени са силно увлечени по маникюрната мода, затова при нас може да се видят най-новите световни разработки, колекции и услуги.”

Елис Мейрелс, студентка, разказва: „Маникюрът е част от съвременния живот. Ние сменяме цвета на ноктите си, така както се преобличаме с нови дрехи всеки ден. Аз купувам много повече лакове за нокти, отколкото дрехи. Бразилките обичат ръцете им да са привлекателни и не правят икономии от маникюра си”.

Посетителите може да се възползват от безплатен маникюр с лакове в най-модните цветове. Хит сред цветовете са розово и синьо, а по-смелите харесват мозайка от цветове, нанесени в стила „люспи от риба”.

Фотопоглед

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай