Мода

Оформящо бельо прикрива излишните килограми и подчертава красиви извивки

15.08.2012г. / 15 25ч.
Аз жената
Оформящо бельо прикрива излишните килограми и подчертава красиви извивки

Вълшебството на оформящото бельо е, че моделира прекрасни женствени извивки, но както при всяко оформящо бельо пристягането се усеща, нали?

Новата колекция на Triumph Shape Sensation е със секси визия, авангардни кройки и иновативни материи, като бельото осигурява оптимален комфорт, който разрушава стереотипите за оформящото бельо.

Трите основни серии предоставят  перфектен баланс между моделиращ ефект, комфорт при носене и актуални модни тенденции:

Серията Fabulous Sensation е в модните за сезона цветове – класическо черно и винено червено, с елементи от еластична дантела с декоративен мотив „пачи крак”. Дантелата е изработена по иновативна технология с много добри моделиращи свойства и отвежда влагата навън, което ви дава свободата да бъдете активни през целия ден, запазвайки усещането за сухота и свежест (осигурява на физически активната жена свежо усещане през целия ден). Топ модели от серията: Боди с оформени чашки с банел, подплатен сутиен и клин, сутиен с повдигащ ефект и колан-гащи с висока талия.

Серията Lovely Sensation е оформящо секси бельо, създадено специално за жените с по-пищни форми, като ги насърчава да демонстрират предимствата на фигурата си. Изработени от материята Sensitive fabric® в десен с деликатен леопардов принт в черно или кафяво, в комбинация  с дантела и тюл, моделите от серията осигуряват средно до високо ниво на пристягане, като  гарантират абсолютна свобода на движенията. Lovely Sensation се предлага в кафява гама и комбинация между сиво синьо и черно.Топ модели от серията: подплатен сутиен със свалящи се презрамки, стринг с висока талия, колан с жартиери, сутиен с пола и рокля-комбинезон.

Двете серии са в магазините от началото на август.

Позната от предишния сезон, серията Cool Sensation, изработена от транспортиращата влага иновативна материя Cool Max, е допълнена  с два страхотни нови продукта: моделираща рокля-комбинезон и колан за тънка талия. Тя ще се предлага и в два нови цвята – черно (от август) и ярко червено, което ще пристигне точно навреме (в края на октомври), за да ни подготви за предстоящите празници.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай