Здраве и красота

Курсът по лечебна релаксация помага на страдащите

07.04.2010г. / 13 18ч.
Аз жената
Курсът по лечебна релаксация помага на страдащите

Един уникален модел дава нов шанс на много хора да си помогнат
Обучението в курса е на практико приложен принцип. Провежда се в събота и неделя. На три нива: Светлинна релаксация; Автодиагностика; Диагностика директно и от разстояние; Регресия без хипноза назад във времето и пространството.

Лечебната релаксация е ново откритие на нашето съвремие. Вече 20 години доказва уникални резултати в лечение на заболявания, които не се поддават на никакъв друг вид терапии. Чрез светлинната релаксация организмът се подготвя да поеме още по-активно енергията от жизнените меридиани, за да се включи в действие целият потенциал на имунната защита. А жизнената енергия вкарана във вибрационните нива на лечебна релаксация, успокоява нервната система, лесно се преодоляват депресивни състояния, припадъци, стрес. Човек има възможност сам да работи с най-фините вибрационни честоти на физикално, емоционално, ментално и астрално ниво. Това дава възможност да се мобилизират жизнените сили на целия организъм и да започне активна регенерация на мозъчна, нервна тъкан, възстановяват се увредени клетки от целия организъм, включително костна и мускулна тъкан. За постигане на подобни резултати в конвенционалната медицина е нужно да се присажда костен мозък, или чрез сложни процедури на генното инженерство да се добиват стволови клетки, манипулации, които са много скъпи и още нямат масово приложение. Такъв ефект се постига лесно чрез модела на лечебна релаксация.

Когато човек прочисти организма си и практикува този вид релаксивен автотренинг включва в действие 60 – 80 на сто от дейността на мозъка и подсъзнанието. Така той може да развие и сензитивни способности и сам да се автосканира. Да “вижда” определени органи от своя организъм и да ги лекува със силата на своята мисъл, подпомогнат от жизнената енергия и целия капацитет на имунната система. Така успешно се топят миоми, бучки в гърдата, възли на щитовидната жлеза, регенерира се колаген и междуставна течност при лечение на артрози. Без ин-витро може да се преодолее стерилитет, защото регенеративните способности на организма са уникални. Възможно е да се регенерират клетки и хормони. Широко е приложението на този полезен, без никакви противопоказания модел, който дава възможност без медикаменти и операции при хронични проблеми да се постигне целебен ефект. При много хора да се възстанови дейността на зрителния нерв. Чрез регресията без хипноза с лекота се прониква назад във времето, осмислят се случки, които са свързани с първопричината на заболяването. Постига се корекция на мисълта от негативна в позитивна. Развиват се евристични – изобретателски и откривателски способности. Това е още една възможност и за еволюция на личността.

Спасих се от гуша и рецидив след операция на щитовидната жлеза. Още два възела нарастваха бързо. Лекуващите лекари казаха, че може да са злокачествени и ми предложиха операция. Страхувах се за живота си и когато прочетох за курса Лечебна релаксация реших да опитам. Много бързо усвоих светлинната релаксация, автодиагностиката и усетих подобрение. Организмът ми крещеше за лечение. Постепенно гушата започна да се смалява и когато приложих регресия без хипноза, видях назад във времето причината за проблема ми. Започна корекция на кармичните структури и същевременно спазвах стриктно програмата. След шестия месец вече бях здрав човек. Възлите се стопиха.
Емилия Стоименова, Русе

Емфизем на белия дроб и полип на дебелото черво се излекуваха без операция. Тогава бях в болница, предстоеше ми операция. Съпругата ми плачеше до мен, двамата бяхме силно притеснени. Наши познати ни разказаха, че са чели нещо за кабинет “Био Дар”, където съществувала възможност проблеми подобни на моите да бъдат успешно излекувани без операция. Решихме да се обадим за консултация и да потърсим помощ, и бяхме любезно поканени да посетим кабинета. На следващият ден подписах и доброволно напуснах болницата. Бях измършавял, едва се държах на краката си. Започнах обучение и лечение едновременно. След първия месец се стопи образуванието на дебелото черво. Приложих стриктно и точно програмата. Белодробния емфизем много ме мъчеше, упорито не се поддаваше на лечение. Но жаждата ми за живот и лечебната релаксация ми помогнаха. Излекувах се. Оцелях.
Рашко Стоянов, Бургас

Победих затлъстяването, нарушената обмяна хипертонията и диабет тип 2. В групата от курсисти имаше хора с различни здравословни проблеми, много от тях обявени за нелечими. Взаимно си помагахме. Дори се включих в групова лечебна релаксация. Направих и тридневно прочистване три поредни месеца. Цели 20 кг се стопиха без проблем, кожата се изглади, не увисна. Сега съм с прекрасна фигура, излекува се диабетът и хипертонията.
Славка Борисова, Свищов

За повече информация и записване: skype:
kabbio
тел. 0887 314 998
www.kabinet.biodarmedo.com

* * *

Асен Стоянов: Нелечими досега заболявания вече се лекуват с интегративни методи
Мумио “Тян Шан” и “Тибетски еликсир” лекуват алкохолизъм
Отслабване без диети и глад!
Алкохолизмът е заболяване, а не прищявка
Жаждата за живот ми показа верния път
Лечение на миома без операция
Трайно природолечебно отслабване и лечение на алкохолизъм
Начинът на хранене разболява или лекува
Системата "Самолечител" ме спаси

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Леда ( преди 11 години )
Нещо много съмнителна ми се струва тази платена публикация. Не знам редакцията дали има някаква представа за достоверността на тази информация - в такъв случай се обезсмисля работата на всички лекари в болниците, след като тук абсолютно всичко се лекува.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар