Интимно

Секси стриптийз – как?

09.04.2010г. / 08 58ч.
Аз жената
Секси стриптийз – как?

Едно от най-еротичните преживявания във връзката между двама е стриптийзът. Той е същевременно наслада за мъжа, власт за жената и разнообразие за връзката.

За да се разсеете от ежедневните грижи, а и да зарадвате любимия със секси закачка, най-лесно е да поразхвърляте дрешките от себе си с еротичен танц. За целта трябва да се подготвите с еротично бельо - секси боди, дантелени прашки, за по-екстравагантните може и да е специален костюм.

Секс шоповете предлагат най-различни варианти за еротични дрехи - може да се преоблечете като медицинска сестра или пък камериерка, а защо не и като блянът на всички мъже - строга учителка. Необходимо е да облечете само разкопчана бяла риза, черна къса пола, задължителни са очилата и показалката, а под дрехите може да сте ... чисто гола. Цветът на бельото е според вкуса - като най-огнено, разбира се, е червеното, а супер еротично въздействие върху мъжете има черният цвят. За двойките, които обичат да експериментират, може да се избере бельо с животински шарки - тигрово, зеброво.

Запишете специално за случая няколко еротични песни, класика в жанра са парчетата на Мадона - "Erotica", "Justify My Love", Джо Кокър - "You can leave your hat on", INXS - "Need You Tonight".

За дамите, които се притесняват от излишните килца и нямат желание да се разсъбличат пред любимия, мога само да кажа, че правите голяма грешка. Мъжът до вас ви обича и харесва такава, каквато сте. Ако се въоръжите с голяма доза самочувствие (най-силният афродизиак), бъдете сигурна, че успехът ви е гарантиран!

Остава ви само да загасите лампите, като не забравяте да приготвите няколко свещи за вечерта. Разпилейте небрежно малко розови листенца по леглото и пода, усилете музиката и нека нощта започне страстно...

* * *

Как да го съблазним
Секс без задръжки или как да го подлудим
Опитвали ли сте тези секси движения?
Секс пози за съвършен оргазъм

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Милена ( преди 11 години )
Именно, жените сме много старателни и в леглото, и вкъщи, и с децата, и на работа, и нямаме право да сме уморени. Прави ми впечатление, че като цяло вече мъжете изгубиха таланта да съблазняват, забравиха да правят комплименти, а изискванията им растат. Дори няма смисъл любовник да си хванеш - и той ще чака да му дариш удоволствие, пък ще даде каквото може с минимално старание.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Жана ( преди 11 години )
Браво на Райна.Да, жените, общо взето, много добре знаят как да съблазнят мъжете. Но защо само ЖЕНИТЕ да полагат усилия?! Мъжете са само консуматори ли?! Тоест, не могат нищо да направя и нямат капка въображение?! Е, блазя ни, ако само на такива мъже налитаме!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
pepi ( преди 11 години )
raina e prava.vse nie da gi pravim 6tastlivi i da znaem kak da im dostavim udovolstvie.aide,ako obi4ate daite saveti na na6ite"vseznae6ti"i "vsemoje6ti sexualni atleti"kak da ZADOVOLQT jenata do sebe si ikolko golqmo e zna4enieto na lubovnata igra.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
райна ( преди 11 години )
докога ще внушавате на жените ,че трябва да се държат едва ли не като *** само и само да угодят на самовлюбените си мъже! Някой няма ли да се сети да даде някой съвет и на мъжете как да доставят удоволствие на половинките си. Защото те си мислят, че само факта че им се иска да правят секс ни прави щастливи.Е,... не.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Даница ( преди 11 години )
Да бе, да попаднеш на такъв, който да те каже: Не те знам коя си, върви на психиатър.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар