Училище за красота – безплатни лекции за абитуриенти

04.05.2010г. / 11 21ч.
Аз жената
Училище за красота – безплатни лекции за абитуриенти

За първа година, с подкрепата на Столична община, с медийното сътрудничество на Az-jenata.bg, “Mall of Sofia” организира социална инициатива насочена към абитуриентите и всички млади хора – безплатно “Училище за красота”.. Тенденциите в грима, прическата и дрехите са само част от темите в училището. На лекциите на 17 и 24 април и 1 Май присъстваха абитуриенти от столични училища и абитуриенти от детски дом “Асен Златаров” в жк.“Надежда” и Социален учебно-професионален център в жк.“Хаджи Димитър”.

Идеята е в рамките на 5 лекции младите хора да бъдат информирани за тенденциите в модата, грима, прическите, да бъдат образовани в посока грижи за кожата, тялото, косата; спорта и здравословното хранене.

Лекциите и демонстрациите ще се провеждат в рамките на час и половина, а техни лектори са професионалисти от различни области в грижата за красотата и здравето. За учениците са предвидени и практически занимания.

Предстоящите лекции са на 8 май от 14:00 до 15:30 часа, тема: “Облекло, обувки и аксесоари” с лектор Теди Велинова, стилист и от 16:00 до 18:00 часа тема: “Грижа за лицето” с лектор Слав. На 8 май специални гости ще бъдат Олга Ускова, председател на “Международната асоциация на блондинките” и нейните момичета.

На 15 май от 15:00 до 16:30 часа, тема: “Грим” с лектор Пепа Стоянова, ВИП гост – Миглена Ангелова.

* * *

Модерен маникюр пролет 2010
Абитуриентските рокли за 2010-а

Коментирай