Сако за пролетта – туид и деним?

04.04.2011г. / 14 58ч.
Аз жената
Сако за пролетта – туид и деним?

Скоро ще приберем в гардероба зимните палта и дебелите якета, защото идва време за сакото. Ако сутрин се чудите каква връхна дреха да си сложите – изберете именно него, тъй като то е идеално за преходните температури между сезоните. В модните колекции пролет-лято 2011 тази година имаше голямо разнообразие, но при саката вариациите бяха най-много. Така че изберете смело кое ви подхожда най-много!

Ако не ви допада класическия модел на строго сако от туид в слонова кост, тогава пробвайте късо широко сако в коралов цвят с дължина на ръкавите в средата между китката и лакътя. Пролетта ни подготвя за експлозията от цветове на лятото, за това излезте от сковаността на тъмните и неутрални тонове в облеклото. Нека цветният момент във вашия избор да е сако на червени и бели райета, на едноцветни точки или пък със златен акцент.

Не се отказвайте от класическото сако от туид в бонбонено розово и гълъбово сиво с шарки от кожа, което беше модерно миналата пролет.

Голямата изненада тази година е завръщането на сакото от деним, но все пак не с кройката от 90-те години на миналия век. Саката от туид комбинирайте със сиви дънки.

Да изберете дрехата е половината работа, другата половина – точно как да я носите. За това бъдете дръзка, преметнете сакото през рамо! http://www.az-jenata.bg/article/11736/Za-da-ste-seksi-pokazhete-ramenete,-a-ne-krakata/ За да сте секси покажете раменете, а не краката

Прочетете още:

Коментирай