Сезонни разпродажби ни обличат за Лято 2012

06.09.2011г. / 00 07ч.
Нина Иванова
Сезонни разпродажби ни обличат за Лято 2012

На мъжете може и да им звучи безумно на фона на отиващото си лято да подготвяме гардероба си за следващото, но дамите с опит в шопинга знаят добре, че сега е идеалният момент да си купим най-страхотните облекла на ниски цени.

Практиката в цял свят показва, че в края на сезона се правят големите разпродажби на дрехи и обувки, а от няколко години се осъществява и у нас. В големите търговски центрове, а и в повечето маркови магазини в момента се вихрят страхотни намаления на летните колекции, като рокли и блузки могат да се купят на наистина невероятно ниски цени от 19, 29, 39 лева.

Ако сте от пресметливите дами, които мислят винаги една крачка напред, значи сега е времето да отделите малко пари и да си напазарувате маркови дрешки, с които да впечатлите приятелките си през следващото лято. Макар и да изглежда далеч, след една година, по-добре е отсега гардеробът ви да е почти готов, и то на половин цена. Друг плюс на лятната ви селекция отсега е, че ако сега си напазарувате дрехи, то за следващото лято ще имате голям стимул отново да влезете в перфектна форма. Традиционно през зимния сезон качваме няколко излишни килограма отгоре, а така ще сте мотивирани да отслабнете, за да можете да носите новите си, страхотни дрехи.

Прочетете още:

Коментирай