Оскарите за красота - шумно и по светски

27.04.2005г. / 11 12ч.
Аз жената
Оскарите за красота - шумно и по светски

На 26 април, вечерта в Народния театър “Иван Вазов” на бляскава церемония се връчиха наградите за красота PANTENE BEAUTY AWARDS. Сред победителите и номинираните бяха отличилите се представители на света на модата и шоу бизнеса, представители на медиите и видни личности в общественото пространство.

Мотото на третото поредно издание на гала-церемонията на наградите Pantene беше “Мечтите стават реалност”. Pantene Pro-V, експертът в грижите за здравето и хубавия вид на косата отново връчи Оскарите за красота, като по този начин даде признание на професионалистите, допринесли за развитието на модната индустрия и сферата на красотата през изминалата година. Събитието събра на едно място известни личности, професионалисти в областта на модата, фотографията, специалисти коафьори, гримьори и редица звезди от българския шоубизнес, като Графа, Галя от “Каризма”, Камен Воденичаров, Евгени Минчев, Мира Добрева и много други.

За най-стилна дама бе избрана Юлиана Дончева. Ники Кънчев задочно получи приза за най-стилен мъж. За модел на годината в категория мъже бе отличен националния треньор по футбол Христо Стоичков, а при представителките на нежния пол – успешният модел Диляна Попова. Най-престижната награда Spirit of Beauty Award бе присъдена на генерал Бойко Борисов. Най-добър моден журналист стана Мария Тодорова от списание “Ева”. Добро пожелание за стил и етичност остава фактът наградените лично да получат призовете си и да уважат аудиторията и организаторите с присъствието си.

Водещи на събитието бяха Мария Илиева, певицата с красив глас, която бе рекламно лице на Pantene за 2003 година и Руши Видинлиев, миналогодишният носител на оскар за най-стилен мъж, който тази година не успя да се справи много добре с ролята си на водещ.

От шестте финалистки за приза “Коса на Pantene” бе наградена представителката на град София – очарователната Христина Митова. Нейните мечти предстои да се сбъднат в телевизионните реклами на Pantene Pro-V през следващата година.

Коментирай