Нели от "Огледала"- рекламно лице

28.04.2005г. / 11 21ч.
Аз жената
Нели от "Огледала"- рекламно лице

Българската марка за дамска и мъжка мода EXXO стартира рекламна кампания с новото лице на марката – Нели Атанасова от предаването “Огледала” по bTV.

Днес фотографът Александър Нишков ще заснеме специална фотосесия с Нели, която ще бъде излъчена в един от майските броеве на предаването.

Нели бе избрана за лице на марката EXXO след като в началото на месец март води откриването на третия магазин в София. Според производителите чаровната репортерка отразява основното послание на дрехите с марката : Е-елегантни, К-красиви, С-секси, О-обичани.

Марката се стреми да задоволи клиента и предлага цялостна концепция за облеклото. Богатият асортимент дава възможност за комбиниране на изделията и за обличане изцяло в модерни и удобни дрехи от последните колекции на марката. В магазините се предлагат над 150 висококачествени артикула на примамливи цени.

Визията на EXXO се разработва от собствен дизайнерски екип. Всички колекции са съобразени с последните модни тенденции, за които дизайнерите се информират от специализирани издания и ежегодни посещения на най-престижните модни изложения в Европа. За всяка от линиите се разработват специални щампи, бродерии и се използват допълнителни креативни решения и елементи, съобразени с насочеността на всяка от тях.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ani ( преди 11 години )