Абитуриенти - модни тенденции 2005

10.05.2005г. / 09 32ч.
Аз жената
Абитуриенти - модни тенденции 2005

Тенденцията в облеклото на абитуриентите тази година демонстрира предпочитание към по-женствена и модерна линия. Корсетът е на пиедестал във всичките си форми и вариации.

Цветовете са много и пъстри. Най-актуални за сезона са тревисто зеленото, тюркоазът и жълтото. Перата също прокарват своя път към модните подиуми и са интересни за абитуриентските тоалети. Сатенът и фееричните материи тип органза са модерни. Дантелата също се употребява, но по-скоро като акцент.

Изключително интересна комбинация за тоалет е черно с жълто – може да се приеме като екстравагантно решение.

Интересен феномен е изборът на абитуриентките да прибягнат до шивашки услуги. Ушиването по поръчка позволява на младото момиче да осъществи мечтите си, а и тоалетът й приляга перфектно. Друга причина е изобилието от предложения. Има безкрайно много възможности, но е почти невъзможно човек да ги обиколи, а и в някой случаи не успяваме в суматохата да забележим дрехата на нашите мечти. За това се грижат нашите консултанти. Те познават почти цялото предлагане на пазара, различните модели и стилове на дизайнерите. Ако абитуриентката ги ориентира за какво мечтае те й препоръчват ателиета и магазини, където е най-вероятно да открие себе си.

За тази вечер, както и по-нататък в живота, важно е стилът на абитуриентката да се припокрива с избора на тоалет.

Аксесоарите са задължителен елемент към тоалета и са изключително важни. Не бива да се злоупотребява, разбира се. Идеята е да се подсили тоалетът, но не да е претруфен. Най-красиво стои, когато елемент от тоалета се използва и в аксесоарите.

Това е вечер, в която трябва да се обърне по-специално внимание на грима. Тоалетът се нуждае от професионален грим. Не забравяйте, че много снимки се правят в тази нощ и съответно гримът трябва да бъде издръжлив, а и видим на камера. Цветовете трябва да подхождат на първо място на лицето на момичето, ако е възможно нека бъдат и в нюансите на роклята.

Прическите тази година са предимно с подчертан обем и къдрици. Артистичните кокове с подходящи аксесоари като: шнолки, перли, цветя и пера са също добра възможност.

Не трябва да забравяме и букета, като елемент към облеклото! Подходящите букети завършват тоалета и са последния детайл, необходим за постигане на неотразим блясък. В момента много актуални са малки букети във формата на сфера, сърце или друга фигура, прикачени със сребърна или златна нишка към ръката на момичетата.

Коментирай