7 модни съвета за празниците

14.12.2011г. / 10 18ч.
Аз жената
7 модни съвета за празниците

Празнициии! В правене на списъци, пазаруване, обикаляне по магазините, дълги часове транспорт между две точки, готвене, чистене, оправяне ... не остава време да помислим за себе си.

Ето няколко бързи модни съвета за празниците. Разпечатайте си ги, модифицирайте си ги, но ги сложете на бюрото си или на хладилника, за да не ги забравите!

1. Нещо ново! Време е да си вземете нещо ново за празниците. Задължително е дори. Пък било то и нещо малко. Повдига самочувствието!

2. Нещо червено! Да, Коледа – цветът е червен! Може да се съчетае умело и със зелено – класика, и с черно-сиво-бяло, или пък по-рязко – с жълто, синьо или пък ... защо не с червено! Може да е само бижу, може да е само червило и нокти, но може да е и цяла рокля!

3. Нещо секси! Ако не е къса пола, то нека е поне голямо деколте! Не е нужно да е прекалено секси. Но да дава самочувствие.

4. Изящно бижу. Може да е малко, но ярко, може да е по-голямо и видимо. Но трябва да го има!

5. Не на черното! Да, за Нова година повечето дами прибягват до малката черна рокля – стандарт. Но не – нека тези празници я прескочим! Дайте размах на въображението си!

6. Дънкитев гардероба! Никакви дънки – от утре до края на годината! Те са за всеки ден. А сега са празници! Ще видите колко комбинации и възможности ще ви се открият, когато си забраните дънките за седмица-две.

7. С грижа за лицето, косата, ръцете. Ясно е, че времето е кът, но за самочувствие – трябва да намерите време за козметичка, маникюр и фризьор. Поне боядисване, а защо не и смяна на прическата? Леко скъсяване? Нова година – нова визия!

Весели празници!

Прочетете още:

Коментирай