Мрежести женски крака в лятната вечер

21.05.2012г. / 11 30ч.
Надежда Маринова
Мрежести женски крака в лятната вечер

Женски крака в мрежест чорапогащник в лятната вечер – красиво и удобно. Ромбчетата, обаче, могат да ни изиграят лоша шега – зависи от големината, цвета, тоалета, с който ги съчетаваме и по какъв повод ги обуваме.

Бял цвят – идеално пасват под сватбената рокля, особено ако е минижуп. В ежедневието имат театрален привкус и са подходящи само за фотосесия: бели ромбчета, черна пола-лале, бяла блуза на точки или каре.

Телесен цвят – подхождат почти на всяка жена. Внимавайте с тоалета – добре стоят с едноцветен сет, дребни фигури за десен и класически, изчистени като форма обувки в черно-бежово-кафявата гама.

Черен цвят – веднага ще ви превърнат в жената-вамп, изкусителката и прелъстителката. С кабаретния си стил мрежестият черен чорапогащник няма как да ви остави незабелязана. Обуйте с тях само черни/графитено сиви обувки и тъмен тоалет. Ако изберете ярка рокля, нека тя да бъде в силен цвят – червено, цикламено, тюркоаз и да има подобен детайл в нея. Съчетавайки го със супер мини пола, впита рокля и дръзко деколте ще стигнете до границата на вулгарността.

Други цветове – обувайте ги само за тематично парти, карнавално шествие, фотосесия или театралната сцена. Всички останали употреби са изключени!

Имайте предвид и големината на мрежата: огромните ромбове ще направят краката ви пълни, белите също, черните и бежовите ще ви издължат.

Идеални са за летните вечери – спазвате етикета при официални случаи да не сте с боси крака, а чорапогащникът почти не се усеща.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай