Рокля с гол гръб – как да изглеждате перфектно?

14.08.2012г. / 10 51ч.
Нина Иванова
Рокля с гол гръб – как да изглеждате перфектно?

Най-стилното и същевременно секси предложение за официално облекло може да е само едно - рокля с гол гръб.

Женският гръб е една от най-сексапилните части, които подлудяват мъжете. Съчетано с красива рокля, подчертаваща женствеността, дамата може да съблазни всеки мъж, когото поиска.

За да изглеждате перфектно трябва да спазите следните правила:

1. Хубаво почистен гръб

Преди да облечете рокля с гол гръб, трябва да се уверите, че нямате пъпчици, петънца от изгаряния през лятото, белеща се кожа по гърба. Помолете половинката да ви изтърка гърба хубаво, за да сте с блестяща кожа вечерта!

2. Стабилен сутиен

Проблемът с този тип рокля е как гърдите да изглеждат красиви и стегнати, а и да се чувствате комфортно все пак. За целта сутиенът, който ще си вземете трябва да е стабилен. Препоръчително е да не използвате сутиен със силиконов гръб или презрамки, защото разваля цялостната визия. По-добрепотърсете силиконови чашки само за гърдите, а гърбът нека е гол. В зависимост от модела на роклята може да си вземете сутиен с нормален гръб, но който пада по-ниско от стандартните сутиени.

3. Гордо изправен гръб

Не забравяйте най-важния детайл, ако сте избрали рокля с гол гръб, а именно да се изправите гордо. Без да се пъчите, но и в никакъв случай без да се прегърбвате. Изправената стойка е изключително важна за такова облекло, защото всички погледи ще са приковани във вас!

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Bobo ( преди 11 години )
Много хубаво, обаче, дами, никога не ще можете да носите рокля с гол гръб, тъй като първото условие, а именно, да накарате половинката си да ви изтрие гърба...!? Е неосъществимо предвид тестостеронните нива на тези географски ширини.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар