Тенденции в булчинските рокли за пролет-лято 2014

Красиви в много дантела и цветя

26.11.2013г. / 13 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Първите пролетно-летни тоалети за 2014 година вече са изложени в търговските обекти. Какви линии, цветове и акценти са подготвили модните дизайнери тепърва предстои да разберете. Началото на лятната вълна започва и със специално място отделено за булчинските тоалети.

За тези дами, на които им предстои този вълнуващ момент, в който ще трябва да изберат булчинската си рокля, трябва да обърнат внимание на няколко основни акцента. Роклите отново са запазили своята свобода като модели. Те или ще бъдат вталени и описващи красивите женски форми, или обемни. Характерното за новите предложения за сезона е, че липсва известната отпреди натруфеност.

Свързани статии

Булките не са това, което бяха. Има максимално изчистени рокли, в които присъстват дантелата и задължителните флорални мотиви. Фини бродерии на цветя или релефно поставени такива са задължителен акцент.

Цветовете, в които ще може да избирате роклите са бяло, екрю, шампанско и пепел от рози. Прическите са максимално семпли, дори небрежни, особено там, където присъства и воалът като аксесоар. По-малко бижута, но за сметка на това добре подчертаващ грим.

Разгледайте галерията ни с още красиви идеи за булчински рокли.

Снимка: Reuters

Коментирай