Леки свободни силуети

02.06.2006г. / 11 19ч.
Аз жената
Леки свободни силуети

Модата е начин на живот. Жената е успяла, бизнес дамата, която чрез елегантния си ежедневен външен вид, подчертава своята индивидуалност, самочувствие, интелект и стил. Работещите в Lara Vill казват, че тези думи са философия, която се въплъщава в дизайна на всяка дреха.

Дизайнерите са се стремили да създадат леки свободни силуети и удобни кройки за офиса, на път или сред природата, следващи линиите на Пролет–Лято 2006 – от класически елегантното до модерното и шика. Златистият цвят на слънцето, всички нюанси на аквамарина на морето, горското зелено, пясъчните отблясъци, невинността на бялото и ягодовият вкус на розовото, доминират сред цветовете. Колекцията е разделена на 4 основни теми, представени в естествени материи – лен, памук, коприна и меки трика.

В линията Skin Landscape силуетът се подчертава деликатно посредством вталени къси сака, поли играещи около коляното, удобни панталони с изчистени линии, романтични рокли от трико, пресъздавайки представата за чистота и невинност.

Aqua Glow – асиметрии и детайли в тюркоазено и зелено, съчетани от всички нюанси на аквамарина, преобладават в непринудените облекла за свободното време – панталони, рокли, туники, поли-престилки и др.

Tribal Trace – съчетание между ретро-сафари и африканска орнаментика в рафинирано облекло с атрактивни детайли. Цветовете преминават от медено кафяво, горско зелено, слънчево оранжево до тропическо жълто-зелено и присъстват в обгръщащи поли, набрани в коляното „пиратски” панталони, допълнени от волани и „рюшове”.

Airy-tale – е разнообразие от приказните мини-поли, панталони тип „Капри” и „Цигара”, дрехи-аксесоари, блузони-дъждобрани за релаксиращо питие след работния ден. Витае усещането за младост, романтика и нежност в розе, мента, пудра и ванилия – бяло.

Желаещите дами да се запознаят с пролетно-лятната колекция на Lara Vill, може да го направят в новооткрития магазин на в City Center Sofia.

Коментирай