Плажна мода

23.06.2006г. / 01 43ч.
Аз жената
Плажна мода

На къде през лятото без бански костюм? Тази година повече от всякога модните асове са заложили на удобните и подвижни кройки, бързосъхнещи материи и закачливи десени на плажните облекла. Облечени с ефирни рокли и бански с ярки цветове, пъстри десени и големи катарами жените изглеждат дръзки и предизвикателни. По плажната ивица “разцъфтяват” дамски бански костюми с флорални мотиви, пренесени от хавайския бряг. Дизайнерите са наблегнали на големи щампи с ярки екзотични цветя – основно в оранжево, тюркоазено, морскосиньо, маслено зелено, кафяво и цикламено, идеално съчетаващи се с развихрящата се многоцветна морска енергия. Цветята се открояват на белия фон, който от своя страна подсилва шоколадовия загар на кожата.

В плажните колекции неизменно присъстват и класическият едноцветен бански, който е елегантно “подправен” с метални капси, големи катарами, свободно падащи връзки или вплетени пайети и мъниста. Целите бански са силно изрязани, насочващи вниманието върху различни части на тялото, следвайки изкусителните му извивки. Това лято стилистите са отделили специално място на райетата, които са прекрасно съчетани с различни по форма и големина катарами. Най-често се среща горнище с триъгълни чашки, а долнището – боксерки с изрязана ниска талия. Освен банските костюми в плажно облекло са включени парео, потници и рокли с вградени сутиени, шалове, чехли, чантички и накити, които придават завършеност на облеклото.

Това лято пазарът е залят с многообразни модели, удовлетворяващи и най-претенциозните клиенти. Несъмнено ще откриете вашия модел, важното е само да се чувствате комфортно и банският да ви зарежда с подходящото настроение и енергия.

Коментирай