Магазин за ски, голф и яхтинг облекла

08.10.2006г. / 16 27ч.
Аз жената
Магазин за ски, голф и яхтинг облекла

Втори търговски обект на флорентинската марка Conte of Florence отвори врати у нас. Италианската марка за спортни облекла откри нов магазин в ЦУМ на 2–я етаж. Специално за откриването от Италия пристигна Илария Акомани, търговски мениджър на марката за Източна Европа. В компанията на водещия на събитието изпълнителят Руши Видинлиев двамата откриха магазина.

Манекени на агенция “Визаж” представиха колекцията на Conte of Florence за предстоящия зимен сезон 2006/2007.

В рамките на откриването гостите на италианската спортна марка получиха първите си уроци по голф от Алън Рогът, инструктор и мениджър на голф клуб “Света Гора” на мини игрището, разпънато във фоайето на магазина. Най-умелите ученици получиха награди – пуловери и чанти от Conte of Florence и ваучери за безплатни уроци по голф от професионални инструктори на голф клуб “Света Гора”.

В дрехи на тосканските дизайнери се обличат популярни лица от спорта като Алберто Томба, Дебора Компаньони, Джорджо Рока. Лице на Conte of Florence в момента е състезателят по голф от Швеция Роберт Карлсън.

Conte of Florence е създадена през 1952 г. и се специализира в дизайна и производството на облекла за ски, голф и яхтинг.

Коментирай