Какво да облека днес

Нещо в злато и дантела

08.05.2015г. / 07 39ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Нека бъде злато и дантела! Време е да посрещнем лятото с повече златен блясък и разкош на дантела. В рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме няколко красиви идеи, които да заимствате за вашата лятна визия.

Златните елементи в облеклата ще бъдат водещи. В модните бутици ще откриете разнообразие от модели, в които основен акцент е златният цвят. Панталони, потници, гащеризони, сукмани и т. н. Не пропускайте да добавите в гардероба си от тях.

Виждате как подобен модел преобразява напълно визията. Шоколадовият загар се нуждае от нещо наистина специално, като цвета на златото. Добавете го и в аксесоарите. Стилни сандали с щампа от змийска кожа.

Подходящи за вечерна или дневна визия. Може да ги съчетаете с класически панталон, дънки, бермуди, ефирна рокля и т. н.

След като вече сте открили вашата златна нотка, не забравяйте да я съчетаете с неповторимата, романтична и вечна дантела в пясъчен цвят или слонова кост.

Напомняне за екзотика, невинност, море, бохо стил, женственост. Всичко това ще ви направи да изглеждате неотразими.

Свързани статии

Тъй като визията не би била завършена без красиви бижута, изберете такива, които са с етно мотиви, слонова кост, дърво, корали, миди и разбира се нека имат малък златен акцент.

Толкова красиви комбинации, които всяка дама може да си позволи, без да отделя много пари за шопинг. Важно е да усетите съчетанието между елементите злато, слонова кост, дантела и автентични бижута.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай