Венецианско дефиле на Астела

04.12.2006г. / 09 54ч.
Аз жената
Венецианско дефиле на Астела

На 1-ви декември най-красивите българки представиха на престижно модно ревю в хотел Хилтън-София най-добрите български дизайнери начело с Александра Милушева за “Астела Ателие”. Тя дебютира в официалната селекция, с която българската мода се представи на изисканото дефиле, организирано от Националната Камара за Мода.

Младата дизайнерка изуми с разнообразие от уникални официални и булчински тоалети многобройните ВИП гости. Всеки модел бе съпроводен от ръчно изработено домино украсено с ефирни дантели, златисти мрежи и камъни Сваровски в стил Венециански бал. С нестандартната си хореография и луксозни тоалети, Аля Милушева обра овациите на присъстващите чуждестранни модни критици и получи покана за участие в модната седмица в Германия през Април 2007 г. за представяне на авторската колекция на Астела Ателие за сезон есен/зима 2007-08.

Сред останалите представители се откроиха модна къща “НЮЕЛ” с дизайнер Елизабет Михайлова, както и младите таланти в българската мода Антония Негрова, Силвия Павлова, Николай Божилов и Евгени Петков. Дефилето в Хилтън-София е част от събитията, с които се дава старт на тържествата, отбелязващи членството на България в Европейския Съюз, и се осъществява с подкрепата на Германското дружество за техническо сътрудничество /GTZ/ към Федералното Министерство за икономическо развитие на Германия.

фото поглед

Коментирай