Кристина Димитрова е Super Model за България 2006

05.12.2006г. / 10 17ч.
Аз жената
Кристина Димитрова е Super Model за България 2006

За 14 път на 2 декември в България се проведе “SUPER MODEL на България” . Конкурсът е част от световния конкурс “Форд моделс супер модел на света”. Организатор на събитието е модна агенция “Intersound” с президент Ирина Папазова.

В конкурса взеха участие 19 девойки на възраст от 14 до 20 години от цялата страна. “SUPER MODEL на България” протече като ревю спектакъл с колекциите на модна къща Пердита, Умбро, Етере, Ги Анни и за финал с официални тоалети на Астела с дизайнер Аля Милушева.

Журито, което бе съставено от журналисти в областта на модата, спонсори и естетични хирурзи от “Aesthe Clinic” с председател Jenny Lescure, представител на модната агенция FORD Models Europe избраха 16 годишната Кристина Димитрова от София за “SUPER MODEL на България”.

Победителката получи договор на стойност 250 000 USD и правото да представи страната ни на световния конкурс Форд моделс супер модел на света, който ще се състои през януари в Ню Йорк.

За трета подгласничка бе избрана Борислава Йовчева от Сандански, която стана момичето на Астела. Бургазлийката Мария Георгиева стана втора подгласничка, а 14 годишната софиянка Илиана Чернакова бе избрана за първа подгласничка на “SUPER MODEL на България”.

Приложени снимки: Астела Ателие.

фото поглед

Коментирай