Sentiment – оазис на най-емблематичните марки бански костюми

Дистрибуторът предлага и онлайн магазин

18.07.2016г. / 17 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sentiment

Снимка: Sentiment

Всеки, който иска да се чувства уверен и държи на качеството до последния детайл, дори в най-интимното си облекло, ще намери това, което търси, благодарение на Sentiment. Популярният дистрибутор с магазини във Варна и курортните градове Свети Влас, Банско и к. к. Св. Св. „Константин и Елена“, предлага най-престижните и емблематични марки бельо и бански костюми, сред които Cavalli, Nicole Olivier, Rebecca, Navigare, Zeybra, Oxyde, John Galliano, Bikkembergs, Wonderbra, Quiksilver, Roxy Speedo и много други.

Sentiment е и мястото, на което могат да се открият качествени бански костюми, чорапогащи, хавлии и аксесоари, както за мъже и жени, така и за деца. Колекциите се отличават с високо качество на материите и всеки отделен детайл и са съобразени с най-новите модни тенденции от световния подиум.

За удобство на клиентите в цялата страна, които предпочитат качествените марки, дистрибуторът предлага и онлайн магазин на Sentiment.bg. Поръчката през сайта е лесна и удобна, а доставката е напълно безплатна.

Всеки, който желае да зарадва любим човек или близък приятел с качество и лукс, може да поръча и подаръчен ваучер.

Два пъти в годината Sentiment представя нови модни серии за сезоните пролет/лято и есен/зима.

Всички новини от дистрибутора следете на фейсбук страницата.

Снимки: Sentiment

Коментирай