Диадемите отново на мода

20.03.2007г. / 08 46ч.
Аз жената
Диадемите отново на мода

Диадемите отново излизат на мода. В тях има нещо от отминалите времена на величие и достолепност, дори да не са обсипани с брилянти, смарагди и диаманти. Те напомнят за красотата на принцесите и невинността на малките момиченца. От тях определено лъха на свежест, чистота и пролетни вълнения. Затова не се чудете повече каква прическа би ви отивала, а дали ще ви ходи една цветна диадема.

Тя отива и на къдрави и на дълги прави коси, дори и на къси коси стои шик. Трябва да прецените обаче дали ще отива на овала на лицето ви и на челото. Дали ще акцентира върху красивото у вас или не. Ако при един поглед в огледалото се влюбите още веднъж в себе си, ако се почувствате гот, ако любимия ви погледне по-така, а приятелките попитат откъде я имаш, я дай да я пробвам дали ми отива и на мен. Не се чудете, купете си повече диадеми. Има ги в различни десени, с панделки, с цвете, с камък и с какво ли още не.

Може да си закупите всякакви видове и цветове на доста прилична цена, което е добре, защото най-накрая търговците се усетиха, че могат да печелят от количество. Така ще имате актуална диадема за всеки тоалет. Има само един дребен проблем – ще имате много повече фенове от преди. Какво ще ги правите? Как ще се справите с тях?

Определено много ще си кажат, че вие сте принцесата, която би им отивала. Дръжте се като истинска принцеса, защото най-вероятно наистина сте такава.

Коментирай