Как да изберете бельо за партньора

02.02.2022г. / 10 02ч.
Аз жената
Как да изберете бельо за партньора

Изборът на бельото за партньора не трябва да е трудна задача. В повечето случаи купуваме този тип стоки за някого, когото познаваме добре. След като знаете какъв тип бельо предпочита вашият любим, няма да е трудно да намерите подходящите модели.

Експертите препоръчват на мъжете да редуват различни типове бельо, защото е по-здравословно. Това важи и за дамите, на които не се препоръчва да носят само прашки. Ето защо всеки мъж трябва да има два или три вида мъжко бельо в гардероба си и винаги да се адаптира към ситуацията и облеклото си. Също така има значение дали мъжът ще спортува, или ще прекара деня в офиса.

Най-добрият избор за костюм и тесен панталон са прилепналите боксерки

Изборът на конкретен вид бельо всъщност е най-лесен. Когато например става въпрос за мъжки боксерки, дължината играе важна роля. Някои мъже предпочитат по-дълги модели, които обгръщат бедрото. По-късите мъжки боксерки може да изглеждат по-добре, но могат да се навиват нагоре, което в крайна сметка не допринася за комфорта и естетиката. Тук всичко зависи от правилния размер. Ето защо е препоръчително да разберете перфектния размер за мъжа ви. Ако перете бельото на партньора си, лесно ще се доберете до верния размер. В противен случай ще се наложи да надникнете в гардероба му.

Често мъжете имат бельо дори в два размера. Това се дължи не само на самата кройка, но и на производителя. Разликата от 2 см в областта на талията или на бедрата може да е определяща за комфорта. Също така ви препоръчваме да измерите с метър или ролетка ширината на боксерките на любимия. Така ще можете по-лесно да се ориентирате в таблиците с размери, поне при онлайн пазаруването.

Шортите дават свобода и комфорт

Мъжките шорти са най-лесни за покупка. Те са широки и удобни, и дори и да не закупите перфектния размер, това няма значение. Разлика от до 2 см не би се усетила от любимия ви, защото шортите са по-свободен тип бельо. Все пак не купувайте твърде широки или твърде тесни шорти на любимия, защото те може да се усукват по тялото на мъжа ви и да изглеждат като пола. Тъй като шортите са тип бельо, който е подходящ основно за релакс и време у дома, спокойно вместо само шорти, можете да закупите на любимия цели сетове мъжки пижами например, които са съчетание от шорти и тениска. В тях мъжът на сърцето ви ще бъде в пълно удобство по време на неделната почивка на дивана.

Слиповете имат своите предимства

Не бива да забравяме и мъжките слипове, които все още са един от най-популярните типове мъжко бельо, въпреки че жените не ги харесват особено. И ако партньорът ви е от мъжете, които носят слипове, ще ви се наложи да приемете този факт. Слиповете имат неоспорими предимства. Те са чудесен избор за спортни дейности, запазват най-добре формата си и стоят на мястото си, без да се разместват. Слиповете са любимци на редица успешни и известни личности, особено в областта на спорта.

Запомнете, че когато избирате мъжко бельо, трябва да се фокусирате върху вида, правилния размер и качествения материал. Памукът и бамбукът са едни от най-добрите материи. Цветът и мотивите зависят изцяло от вашият вкус и това какво би сложил любимият ви. Все пак, ако избирате бельо за светло облекло е редно да изберете и светло бельо, например в бежово или бяло.

Коментирай