Какви спортни обувки ще носим тази есен

С бодра крачка към есенния сезон, не как да е, а със спортни обувки от ССС

10.09.2024г. / 10 00ч.
Мария Дуковска

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

Vans

Модели на Vans. Снимка: CCC.

Тази есен е пълна с нови предложения за спортни обувки, подходящи за всеки вкус и стил. Новата мултибранд спортна колекция на ССС предлага богата гама от модели - независимо дали сте спортен тип или предпочитате по-елегантен външен вид, със сигурност ще откриете перфектния чифт оригинални маратонки или сникърси, които да ви накарат да се чувствате уверени и стилни. Завържете връзките и се пригответе да пристъпите уверено в новия сезон с обувки на емблематичните марки Reebok, Kappa, adidas, Champion, PUMA и Vans. Те са идеални за ежедневието, както и за спортни дейности.

Класическите модели на adidas, които от дълго време са любими на модните инфлуенсъри и стрийтстайл звездите, продължават да бъдат изключително популярни. Марката adidas се фокусира върху вечния дизайн и високото качество на изработката, които се харесват на младите хора. Маратонките с изчистен дизайн са подходящи за създаване на универсални стилове. Специално внимание заслужава моделът PRESTIGE, който съчетава класическа визия с модерен дизайн, осигуряващ комфорт през целия ден. Колекцията е допълнена от практични раници, идеални за побиране на всичко необходимо.

Адидас

Модели на Adidas. Снимка: CCC.

Когато сезонът на джапанките и сандалите е зад гърба ни, е време да посрещнем есента с нов чифт обувки от Reebok. Марката Reebok, известна със своя комфорт и неповторим дизайн, изненадва с уникални цветове маратонки. Моделът SMASH EDGE се предлага в нюанси на лилаво с лайм акценти и нежно розово със зелени детайли. За любителите на минимализма Reebok предлагат модели в бяло, черно, бежово и тъмносиньо. Колекцията се допълва от практични раници, като сред тях се откроява моделът в наситено зелен цвят. Раниците на Reebok са модерен и свеж аксесоар.

Reebok

Модел на Reebok. Снимка: CCC.

Обувките на Kappa се вписват перфектно в най-новите тенденции на street модата. В новата им колекция ще открием както кецове с дебела подметка, страхотни за есенните дни, така и класически бели кецове, декорирани с червени и зелени детайли. За почитателите на по-изразителните десени, марката Kappa предлага модел в бяло с черни и червени елементи. Те са универсални и може да се носят по различни поводи и да се съчетват с различни дрехи.

Kappa

Модел на Kappa. Снимка: CCC.

Независимо дали сте фитнес ентусиаст, любител на уличното облекло, любител на пешеходния туризъм или просто човек, ориентиран към модата, предложенията на марката PUMA ще ви допаднат. В колекцията на PUMA  си заслужава да обърнете внимание на модела CLUB II ERA, който се предлага в различни цветови варианти, като черно с бели аксесоари, черно с жълто, розово със синьо и червено с бяло.

Puma

Модел на PUMA. Снимка: CCC.

Champion представя колекция в неутрални тонове, която със сигурност ще се хареса на любителите на класическите маратонки. Предложението се допълва от практични раници, които добавят характер към всеки аутфит.

Модел на Champion. Снимка: CCC.

Новата мултибранд спортна колекция на ССС, създадена за учениците от по-горните класове и студентите, няма да е пълна без марката Vans. Тя включва както класически модели, които никога не излизат от мода, така и раници в интересни десени. С Vans винаги ще сте готови за всеки повод, с подходящ чифт спортни обувки, с които да извлечете максимум комфорт от красивите есенни дни.

Бъдете модерни, чувствайте се отлично и покорете ежедневието със стил! Изберете нещо за себе си от широката гама спортни обувки и аксесоари в магазините на CCC, мобилното приложение и на ccc.eu.