5 модела дънки, които ще са хит тази есен

Вижте какви дънки ще носим през есен 2024

09.09.2024г. / 11 18ч.
Мария Дуковска
Кейт Бланшет с модел от смесени материали, една от топтенденциите тази есен. Снимка: Getty images.

Кейт Бланшет с модел от смесени материали, една от топтенденциите тази есен. Снимка: Getty images.

Дънките са сред най-обичаните дрехи в гардероба и на жени, и на мъже. През годините са се превърнали в неизменна част от стила ни. Но както с всяка дреха и аксесоар, и при тях има тенденции спрямо различните сезони.

Погледнахме към колекциите за есен 2024 на големите модни къщи и открихме няколко топ тренда при дънките. Вижте кои са най-актуалните модели дънки през тази есен.

Тъмни дънки

Тъмни дънки

В есенните тенденции при дънките се прокрадват и моделите с тъмен цвят.

Индиго, тъмносиво, почти черно, тези цветове ще са сред актуалните през есенно-зимния сезон.

Ако искате да разнообразите гардероба си, можете да добавите тъмни дънки. Това вече направиха модните къщи като Версаче, Каролина Ерера и Виктория Бекъм. В техните колекции за есен 2024 имаше показани модели дънки в тъмен цвят, като преобладаваше индиго деним.

Дънкова рокля

Дънкова рокля

Сред актуалните тенденции тази есен ще са дънковите рокли. Тях можем да съчетаем с ботуши, боти или пък спортни обувки. Разнообразието е голямо.

Цветовете при роклите отново са повече в тъмната гама, но ако харесате модел в по-светъл цвят, отново няма да сгрешите.

Торбести дънки

Торбести дънки

Този модел дънки властва по модните подиуми от известно време насам и явно няма намерение да слиза от сцената. Ако харесвате торбести модели панталони, значи тези дънки са точно за вас.

В колекциите на много от известните дизайнери са представени торбести модели с много джобове, често те са обемни и привличащи внимание.

Можете да ги съчетаете с плътно прилепнал топ или блуза, а аксесоарът може да е по-масивно бижу.

Свързани статии

Дънки от смесени материали

Миксирани дънки

Едни от най-големите модни къщи като Fendi и Стела Макартни включиха такъв тип модели в есенните си колекции за 2024-та. Ако са ви омръзнали изчистените модели дънки и искате да внесете свежест в стила за есента, това е идеалният модел за вас.

Хит ще са именно тези дънки, които са създадени от различни парчета плат. Може да са от няколко вида деним или да е смесен деним с друг плат или кожа.

Какъвто и модел да изберете, няма да сгрешите, защото ще сте в тренда.

Свързани статии

Парти дънки

Нарязани дънки

В гардероба тази есен трябва да имаме поне един модел дънки, който да е подходящ за парти в петък или събота, а защо не и всяка друга вечер, когато имаме настроение? Според модните критици парти дънките ще са с блестящи елементи в злато или сребро, с ресни отстрани или пък с големи дупки.

Имате ли такъв модел в гардероба, достатъчно ще е да го съчетаете със свеж топ или блузка с къс ръкав, подходящи аксесоари и разбира се, обувки на висок ток. И сте готова за парти!

Снимки: Getty images

Свързани статии

Коментирай
Здраве и красота