7 модела боти, които ще носим през есента

Изберете комфорт и стил

13.09.2024г. / 15 05ч.
Мария Василева
7 модела боти, които ще са хит през есен 2024. Снимка: istock

7 модела боти, които ще са хит през есен 2024. Снимка: istock

След лятната ваканция идва време да сменим сандалите с по-затворени обувки. Ако искате да внесете лек моден акцент в стила си тази есен, вижте кои боти ще са актуални през този сезон. Ето и някои от тях:

Мото-боти 

Снимка: Getty images.

Лятото е кратко. Но любовната афера на модата с грънджа – заедно с манталитета на нахалното, лошо момиче – е завинаги. И ако имате нужда от допълнителни доказателства за това, достатъчно е да хвърлите бегъл поглед върху ревютата на големите брандове за тази есен. Моторджийските ботуши доста лесно заеха мястото на предпочитаните каубойски модели. Грубите, обемни боти с катарами ще бъдат чудесен начин да добавите нотка хладнокръвие към външния си вид.

Свързани статии

Боти с квадратни върхове 

Има нещо толкова неочаквано шик в ботите с квадратни върхове. Може би това е намигването към модата от 90-те години или уникалния (и може би понякога подривен тренд) усет – особено ако дизайнът идва от лейбъл, който клони към авангарда. Някои от най-големите в модната индустрия предлагат именно такива модели за есента. Така че нека това е вашият знак да си вземете чифт боти с квадратни върхове. Както винаги – можете да потърсите и бюджетни алтернативи.

Свързани статии

Пухкави боти 

Снимка: Getty images.

Обемните, бели мъхести ботуши бяха част от тоалетите, с които Доджа Кет бе облечена по време на участието си на фестивала Coachella 2024. А това може да е сигурен знак, че този модел ще е хитов през новия сезон. Изпълнителката е един от безспорните трендсетъри и няма как да не се доверим на избора ѝ.

Много дълги ботуши 

Снимка: Getty images.

Помислете за тази рецепта за секси-тренди облекло за междинните есенни месеци – ботуш до бедрата и прилепнала минирокля. Модните подиуми в Милано показаха много точно тази комбинация, като тя беше част от колекциите на Ferragamo и Gucci, където ботушите, с дължина почти до ханша изглеждаха едновременно предизвикателни и стилни.

Есента на всяко момиче не е завършена без велурени или кожени ботуши над коляното в наситени цветове (зелено, карамел или шоколад). Ако пък си падате по традиционното – можете най-спокойно да изберете и модел в черно или нюд.

Микро токчета 

Когато казват, че размерът няма значение, модните експерти очевидно говорят за токчета! След експлозията на тенденцията на котешките токчета през 2022 г., ботушите с микроток са едни от най-големите новости за този сезон.

Супер късите и тънки токчета придават на всеки ботуш елегантен и тренди облик. Те могат най-често да се видят на ботуши със заострени върхове.

Свързани статии

Боти с животински щампи 

Ана Уинтур с боти в есенния тренд с животински принт. Снимка: Getty images.

Тази есен модните специалисти ни съветват да покажем нашата дива страна, а обувките с животински щампи са най-добрият начин да добавим малко необузданост към тоалетите си. Те са като тайно оръжие в гардероба ви, което незабавно трансформира семпла визия в нещо, което гърми с индивидуалност.

Независимо дали е леопард, змия или зебра, тези шарки действат като неутрални, добавяйки стил, съчетавайки се изненадващо добре с разнообразие от цветове.

Свързани статии

Боти челси 

Това, което кара ботите челси да се открояват, е техният елегантен, универсален дизайн – без връзки, с които да си играете, само изчистен външен вид и удобни еластични панели, които ви позволяват да ги обувате и събувате за миг.

Високата кройка до глезена е перфектна за есента, осигурявайки ви достатъчно покритие, а с плътното си прилепване и здрави подметки, ботите челси предлагат комфорт, независимо дали ходите по тротоара или пък просто крачите смело през паднали листа.

Свързани статии

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Мими ( преди 2 дни )
И къде са тези модели,мини токчета и боти чели.сложете снимки,иначе е една лъжа.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота