Ярки цветове и ефирни материи от Alberta Ferretti за пролет/лято 2025 (+Снимки)

Подчертаваме своята женственост

19.09.2024г. / 14 56ч.
Михаела Лазарова
Alberta Ferretti за пролетлято 2025.Снимка: Getty

Alberta Ferretti за пролетлято 2025.Снимка: Getty

Ефирни и прозрачни материи, надиплени, в ярки цветове... Готови ли сте да добавите повече лекота, ефирност и нежност във визията си? Седмицата на модата в Милано няма как да премине без разкошните колекции на Alberta Ferretti. За пролет/лято 2025 година стилът бохо ще е нещо друго, което няма да пропуснем в личния си стил, за да се отличим от останалите.

Тоалетите от шифон, с които дефилираха моделите, сякаш бяха раздвижени от летния бриз. Наситено оранжево с още по-пленяващо синьо, малиново, зелено... Цветовете от залеза, от дъгата, от едно вълшебно модно лято, което само ние можем да си създадем. Моделите в колекцията са с линии, които позволяват да се чувстваме свободно и удобно.

Освен панталоните, които ще подчертават линията на бедрата ни, ще носим и широки, напомнящи именно за стила бохо. Обемни флорални аксесоари ще допълват визията ни. Асиметричните линии и различните дължини при роклите, ще задоволят желанието на всяка дама. Широкото райе също ще бъде част от нашата пролетно/лятна визия през 2025.

Повече за колекцията може да видите в галерията ни. 

Свързани статии

Свързани статии

Коментирай