Животински принт, ярки цветове и фини материи от Roberto Cavalli за пролет/лято 2025

Една впечатляваща колекция

20.09.2024г. / 07 30ч.
Михаела Лазарова
Ева Кавали в края на ревюто на Седмицата на модата в Милано. Снимка: Getty

Ева Кавали в края на ревюто на Седмицата на модата в Милано. Снимка: Getty

Седмицата на модата в Милано продължава да бъде наше вдъхновение за сезон пролет/лято 2025 година. Погледът ни се насочва към колекцията на Roberto Cavalli. През април тази година италианският моден дизайнер почина. Представянето на пролетно лятната колекция за следващата година събра едни от най-известните топмодели, които някога са били муза за Кавали. Ева Херцигова, Наташа Поли, Джоан Смолс и други.

Ефирни материи, ярки преливащи се багри, залези, змийски принт, линии, които подчертават женствената природа на жената. Великолепни модни творения, в които веднага разпознаваме и страстта на покойния дизайнер към красотата на природата и животните. Роберто Кавали бе известен с това, че обичаше да снима, а след това да пренесе своите фотографии върху материи за бъдещите си колекции. И тук това ясно се вижда.

В края на модното шоу аплодисментите на публиката бяха и за Ева Кавали, една от бившите съпруги на Роберто Кавали, с която той запазва топли взаимоотношения и тя продължава да работи в интерес на модния бранд и до днес.

Повече за колекцията вижте в галерията ни. 

Свързани статии

Коментирай