Дантела и цветя от Dolce & Gabbana за пролет/лято 2025 (+Снимки)

Мадона бе специален гост на модното шоу

24.09.2024г. / 15 48ч.
Михаела Лазарова
Дантела и цветя от Dolce & Gabbana за пролет/лято 2024.Снимка: Getty

Дантела и цветя от Dolce & Gabbana за пролет/лято 2024.Снимка: Getty

Седмицата на модата в Милано е едно от най-очакваните модни събития. В началото на есента дизайнерите представят своите колекции за предстоящия пролетно-летен сезон. Ако има модно шоу, което винаги очакваме с нетърпение, то това е на Доменико Долче и Стефано Габана. Специален гост на ревюто на Dolce & Gabbana за пролет/лято 2025 бе Мадона, която от години е близка приятелка с модното дуо и тяхна муза.

Попиконата бе облечена в тоалет на италианския моден бранд. Изцяло в черно – дантелена черна рокля, черен корсет, с красив черен дантелен воал, който покрива лицето ѝ, корона обсипана с камъни, обувки с остър връх и мрежест чорапогащник. Трудно е да разпознаеш кой се крие зад този разкош, но бързо изпъква образа на Мадона, защото само тя може да предизвика такъв интерес и разкош, където и да се появи.

В края на модното шоу дизайнерите се поздравиха с певицата, която наблюдава модното представяне от първия ред.

                                                            Снимка: Getty

Дантела, коприна, конусовидни сутиени надничаха от изрязани сака с пола тип молив, жартиери, развявани от корсети... Флоралните мотиви имат силно присъствие в колекцията, както при роклите, така и при обувките. Обемните обици с цветни камъни под формата на кръст, акцентираха върху външния вид. Моделите, които дефилираха носеха еднакви руси перуки.

Според западните модни критици, тази колекция е едно леко намигване към началото на 90-те години на миналия век, когато Мадона стартира The Girlie Show World Tour. Доменико Долче и Стефано Габана изразиха чрез модните си творения отново почитта си към Мадона, за която в продължение на десетилетия създават сценични костюми за турнетата ѝ и не само. Дизайнерите споделиха, че певицата винаги е била икона за тях.

Повече може да видите в галерията ни със снимки. 

Свързани статии

Коментирай