5 модела обувки, които ще владеят есента 

Изберете металически маратонки

30.09.2024г. / 09 32ч.
Мария Василева
5 модела обувки, които ще владеят есента. Снимка: Getty images.

5 модела обувки, които ще владеят есента. Снимка: Getty images.

Дори и да не сте фен на последните модни тенденции, един бърз поглед на най-актуалното за сезона може да освежи визията ви за есента. Кои ще са най-носените обувки тази есен? Вижте в следващите редове с какво можете да обогатите гардероба си за новия сезон, внасяйки малко тренди нюанс:

Велурени ботуши 

Преди да сте казали: „Е, няма що, нищо ново“, бързаме да ви кажем, че този материал ще има още по-голяма популярност тази година от обикновено. Защо? Това е въпрос на настроение – това е една спокойна, богата визия за есента и малко обувки излъчват това усещане за лекота, което е толкова шик, колкото велурените ботуши. (Лейбъли като Chanel, Isabel Marant и Ralph Lauren показаха именно такива в колекциите си за есента).

Независимо дали ще носите боти, ботуши до коляното или нещо над коляното, ще сте в тенденция. Стилизирайте своя чифт с есенни рокли в земни тонове или ансамбли изцяло от деним за допълнителни точки за стил.

Свързани статии

Мото ботуши 

Високите, кожени ботуши имат знаменита година; наречете го ефекта на „Каубоя Картър“ (както е и името на албума на Бионсе). Въпреки че има вълна от интерес към каубойските ботуши, се очаква по-семплите, западни стилове да заемат първото място, когато есента настъпи.

Неслучайно актрисата Зендая беше забелязана да носи емблематичните Campus ботуши на Frye, които илюстрират високия, структуриран силует, който ще е тотален хит тази есен. И не се притеснявайте да носите катарами, каишки и мото детайли; малко „хард“ излъчване върши чудесна работа, особено в съчетание с женствени дрехи като балонени рокли и миниполи.

Свързани статии

Мокасини 

Мокасините наистина са вечна обувка и имаха голямо възраждане през последните няколко години. Но този сезон те бяха истинска сензация на модните подиуми. Както винаги, те няма да бъдат пренебрегнати и сега! Новата идея специално за есен 2024 г. са дизайни със забавни апликации.

Тук говорим за пискюли, панделки, катарами и дори опции за платформа от Виктория Бекъм!

Свързани статии

Училищни балеринки (Mary Jane flats)

Независимо дали тази есенна тенденция при обувките произтича от влиянието на corpcore (тенденцията „корпоративен шик“), текущата модна фиксация по кокетката, или просто се заражда известна носталгия по училищните дни, плоските обувки тип „училищни балеринки“ вече не са елементарно ексклузивни.

Този тип обувка е изящна, като балетна, но много по-здрава и по-поддържаща от по-плътните подметки. Според модните експерти, всяка дама трябва да има поне един чифт висококачествени обувки в есенния си гардероб, а Mary Janes са отличен вариант. Те могат да бъдат оформени небрежно с дънки с широки крачоли, стандартна тениска и тренч, но се съчетават еднакво безпроблемно също с копринена или сатенена миди рокля.

Металически кецове 

Металическите маратонки на Onitsuka Tiger са истински фаворит сред купувачите, отбелязвайки близо 50% увеличение на седмичните търсения в популярните модни сайтове. Последните лансирани обувки от Balenciaga, Kenzo и Advisry прегръщат блясъка, позиционирайки тази тенденция като истински победител на есента.

Снимки: Getty images.

Свързани статии

Коментирай
Свободно време