Ярки цветове и свободни линии от Emporio Armani за пролет/лято 2025 (+Снимки)

Една колекция за безвремието

25.09.2024г. / 08 00ч.
Михаела Лазарова
Ярки цветове и свободни линии от Emporio  Armani за пролет/лято 2025.Снимка: Getty

Ярки цветове и свободни линии от Emporio Armani за пролет/лято 2025.Снимка: Getty

Палитрата от градински чай, лавандула, нежно розово, бонбоненорозово, наситено и бледосиньо, пясъчно се превърнаха в негова запазена марка. През юли италианският моден дизайнер Джорджо Армани отпразнува своя 90-и рожден ден.

Концепцията за времето е преобладаваща в света на Джорджо Армани. За модното си шоу за Седмицата на модата в Милано, където представи колекцията Emporio Armani за пролет/лято 2025 темата беше изцяло за времето. Future Perfect и по-специално за трайното значение на марката през 50-те години от нейното основаване.

Свободни линии при поли, рокли и панталони, високи талии и широки колани, флорални мотиви и ефирни материи. Вечната елегантност на Giorgio Armani, която въпреки динамиката на времето и бързо сменящите се тенденции успява винаги да плени публиката и почитателите на модната марка. С колекцията си дизайнерът смело заявява равенството между половете. От една страна имаме модели подчертаващи женствеността, а от друга модели облечени в костюми, с вратовръзки.

Цветова палитра от предимно ярки багри, като горещо розово и кобалтовосиньо, но и черно, сиво, майсторски балансира както структурираните, така и прозрачните силуети, предлагайки усещане за безвремие, което може да се хареса на всяко поколение.

Един визуален танц между традиция и иновация. Колекцията внася младежка енергия във външния вид.

Повече за нея може да видите в галерията ни. 

Свързани статии

Коментирай