7 поли, които всички ще носят тази есен 

Изберете модел с пайети, ако ви предстои парти

07.10.2024г. / 09 30ч.
Мария Василева
7 поли, които всички ще носят тази есен. Снимки: istock;Getty images. 

7 поли, които всички ще носят тази есен. Снимки: istock;Getty images. 

Практичността на дънките и други панталони ги наложи като неизменна част от дамския гардероб. Но ако искате да подчертаете своята женственост, изберете пола. А какво по-подходящо време от есента? Вижте кои са моделите, които всички ще носят тази есен:

Миди пола 

Пола

Представете си красива миди пола в топло бордо, която „танцува“ с огромен кремав плетен пуловер. Боти до глезените в наситенокафяво придават земен характер, докато горчично жълтият изявен шал завършва визията, създавайки симфония от комфорт и стил без усилия.

Кожена пола 

Дайте поле за изява на своята вътрешна рок звезда в елегантна черна кожена мини пола, съчетана с копринена блуза в приглушено маслиненозелено. Чорапогащник и черни ботуши над коляното добавят изисканост, докато добре скроено сако в тъмносиньо придава нотка блясък, превръщайки това облекло в остър, но изтънчен шедьовър.

Пола А-силует 

Прегърнете класическото настроение с тъмносиня плисирана пола с А-силует, съчетана с кремав плетен пуловер, мокасини от кафява кожа и ефектен колан в наситено бордо. Този вечен ансамбъл е идеален за един ден в библиотеката или непринуден брънч с приятели.

Свързани статии

Уикенд вибрации с дънкова пола 

Дънкова пола

Денимът никога не излиза от мода, а есента е идеалното време да облечете дънкова мини пола. Съчетайте я с графична тениска в ярък цвят като горчично жълто, чорапогащник, боти до глезена и дънково яке за спокойна и модерна хармония, идеална за разходка през уикенда или небрежно събиране.

Свързани статии

Шик с пола молив 

Повдигнете офис облеклото си с пола молив с висока талия в наситено маслиненозелено, свежа бяла блуза с копчета, класически черни обувки и блейзър в наситено бордо. Тази мощна композиция е идеална за заседателната зала или за впечатляване на среща с клиенти.

Свързани статии

Вечер с пола с пайети 

Позволете на вашата вътрешна диско кралица да блесне с ослепителна мини пола с пайети в черно, втален черен топ с драматично деколте, токчета с метално покритие и елегантен черен клъч. Този впечатляващ ансамбъл ще привлече вниманието при вечерно излизане с приятели или специална среща.

Свързани статии

Бохемска рапсодия с макси пола 

Развихрете вътрешния си свободен дух с развяваща се макси пола с изгорял оранжев флорален принт, провинциална блуза в кремаво, масивни кафяви сандали и деликатни колиета с висулки, вдъхновени от бохемите. Това причудливо облекло е идеално за есенен фестивал или разходка из фермерски пазар.

Свързани статии

Снимки: istock; Getty images.

Коментирай