6 модела дънки, идеални за офиса

Съчетайте бели дънки с бяло сако 

08.10.2024г. / 12 30ч.
Мария Василева
6 модела дънки, идеални за офиса. Снимка: istock

6 модела дънки, идеални за офиса. Снимка: istock

Ако ви предстои връщане на работа в офиса, може би се чудите какви точно облекла да носите. Смело можем да кажем, че времената на строгите костюми отминаха, а дънките превзеха и офисното облекло. Вижте с какво можете да съчетаете някои от най-популярните модели дънки, за да ги превърнете в част от работния ви стил.

Свободни/Boyfriend Jeans

Дънките създават перфектна бизнес ежедневна офис визия и можете лесно да смените равните обувки с токчета, ако ви предстои изискана вечер след работа.

Носете с обикновена бяла риза или пуловер за елегантен небрежен външен вид; със структуриран блейзър по мярка за шикозен моден стил или с женствена дантелена риза за контрастираща елегантност. Най-хубавото е, че дори не е нужно да инвестирате в нови дънки – просто вземете назаем този на вашия партньор или приятел.

Свързани статии

Дънки 7/8

Скъсените дънки, ако са стилизирани правилно, крещят „парижки шик“! Те изглеждат фантастично както с равни обувки/балеринки, така и с малки токчета.

Така че добра новина за вашите крака – поне веднъж можете да се откажете от (високите) токчета в офиса! Изберете блейзър за по-елегантен офис вид или сладко горнище за лесна пролетна визия и топла поло яка за топла есенна визия.

За да изглеждат краката ви по-дълги, заложете на висока талия и обувки без детайли на глезена, тъй като те скъсяват крака ви, създавайки илюзията за по-къс крак, особено с тези дънки.

Свързани статии

Разкроени дънки

Офис тоалети с разкроени дънки (Bootcut) са може би най-претенциозните от всички видове. Или изглеждате невероятно в тях, или просто изобщо не ги харесвате. Но ето и какво препоръчват стилистите.

Снимка: istock

Хубавото при този модел дънки е, че ако изберете по-дълъг вариант, отново можете да ги носите с удобните си ботуши с цял ток, като по този начин не се налага да правите компромис с комфорта си! Това всъщност не е опция с други стилове, тъй като обувката винаги се вижда.

Така че трябва да избирате внимателно между блясъка на високите обувки или комфорта на вашите ботуши с цял ток. Но във всеки случай, ботушите с висока талия + високите токчета създават илюзията за дълги крака, така че определено са любими сред модните асове в офиса.

Свързани статии

Широки бели дънки

Без значение от сезона, един страхотен чифт бели дънки е вечен. Дънките в цвят слонова кост съчетават елегантността на любимите ви панталони, но от чист памучен деним. Силуетът с широки крачоли пасва много добре на всякакъв тип тяло. За да сте шик в офиса, съчетайте белите дънки с бяло сако или риза.

Свързани статии

Широки дънки

Направете широките крачоли любимия си деним силует в офиса тази есен. Стилът „Le Baggy“ също е с висока талия, което го прави идеален за съчетаване с голям пуловер. Тази кройка също върви добре с всякакви обувки по ваш избор (като например есенни велурени ботуши до коляното или модни кецове с животински принт).

Завършете визията със задължителната работна чанта за сезона. Ако ви е нужен още малко офис привкус, под пуловера облечете класическа риза.

Свързани статии

Черни skinny дънки

Въпреки че повечето дами напоследък сякаш предпочитат по-широкия деним в наши дни, все още има какво да се каже за класически тесни черни дънки. Такива модели дават предимство на вашите обувки да блестят. Вземете например тези хитови за сезона „котешки токчета“. Съчетайте ги с други модни артикули за сезона: жилетка и чанта от рафия.

Снимки: Getty images.

Свързани статии

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ужас ( преди 1 час )