Нежни материи и панделки от Chanel за пролет/лято 2025 (+Снимки)

Флоралните мотиви са задължителни за визията ни

02.10.2024г. / 14 50ч.
Михаела Лазарова
Нежни материи и панделки от Chanel за пролет/лято 2025.Снимка: Getty

Нежни материи и панделки от Chanel за пролет/лято 2025.Снимка: Getty

Модните представяния на Chanel винаги са едни своеобразни шоута на красотата, стила и определено се различават от всички останали. През Седмицата на модата в Париж френската модна марка представи колекцията си пролет/лято 2025 в Grand Palais. Не за първи път публиката наблюдава на това специално място модните творения на Chanel. Към този момент брандът е без творчески директор, след като през лятото Виржини Виар, която заемаше този пост напусна.

Въпреки това, от екипа на модната марка се възползваха максимално от интериора на Grand Palais, за да представят отново едно незабравимо модно шоу, един полет от въздуха, за който послужи стъкленият таван на Grand Palais.

„Колекцията е почит към жените, които се освободиха от тромавия поглед на обществото, точно като Габриел Шанел“, казаха от марката. „Този полет е посветен на тях“, добавят от екипа на френската модна къща.

Дантела, ярки цветове, панделки, фини пера, много ефирни материи и приказни флорални десени. Авиаторски якета с яки „Питър Пан“, летни костюми и униформени рокли, пелерини и поли от шифон, красиви бродерии. Една лекота и деликатност в тоалетите, която всяка жена търси, без да прави компромис с добрия стил.

Повече вижте в галерията ни със снимки. 

Свързани статии

Коментирай
Здраве и красота