Разнообразие от десени и бухнали ръкави в колекцията на Louis Vuitton (+Снимки)

Какви чанти ще носим през пролет/лято 2025

03.10.2024г. / 08 53ч.
Михаела Лазарова
Разнообразие от десени и бухнали ръкави в колекцията на Louis Vuitton.Снимка: Getty

Разнообразие от десени и бухнали ръкави в колекцията на Louis Vuitton.Снимка: Getty

Впечатляващи десени, бухнали ръкави и стегнати талии... Френският моден бранд Louis Vuitton в лицето на творческия директор  Nicolas Ghesquière представи колекцията си за пролет/лято 2025 година. На Седмицата на модата в Париж  Ghesquière показа модели, в които има много свобода, младежки дух, към който модният бранд се стреми от години, комбинации от различни десени, материи и текстури.

Разнообразието от аксесоари също направи силно впечатление, особено чантите. Когато стартират Louis Vuitton в края на 19 век, историята на луксозната френска модна марка започва с изработването на куфари, сандъци и пътнически чанти. В годините се появяват дамски модели чанти, носени от едни от най-известните актриси, като Мерилин Монро, София Лорен и други. През 90-те години на 20-и век навлизат и облеклата като част от марката.

Въпреки това, аксесоарите остават една от силните страни на марката, носещи огромни приходи. Е, чантите, които ще добавим в гардероба си за пролетно-летния сезон на 2025 година ще са в абстрактни форми, с къси дръжки или такива за рамо, с лак, гладка кожа, с тънки верижки.

Какво още показа модната марка на Седмицата на модата в Париж вижте в галерията ни със снимки. 

Свързани статии

Коментирай