Victoria's Secret представи своето уникално модно шоу (+Снимки)

Ангелите се завърнаха

16.10.2024г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Victoria's Secret представи своето уникално модно шоу.Снимка: Getty

Victoria's Secret представи своето уникално модно шоу.Снимка: Getty

Светът на модата има едни ангели, които светлините на прожекторите винаги огряват и това са тези на Victoria's Secret. И те се завърнаха. Последното представяне на модното шоу на ангелите бе през 2018 година. Сред имената, които дефилираха на модния подиум в тазгодишното Victoria's Secret Fashion Show, облечени в дантела, коприна, с ангелски крила и в безупречна форма, бяха супермоделите Тайра Банкс, Даутцен Круз, Карла Бруни, Адриана Лима, Ева Херцигова, Алесандра Амброзио, сестора Бела и Джиджи Хадит, Кейт Мос и други.

Ашли Греъм, която също се изявява като модел през последните години за една от най-известните модни марки, също дефилира със секси бельо, показвайки своите пищни, но красиви форми.

Бляскавото шоу в Ню Йорк представи последната колекция бельо на модния бранд, който е любим на хиляди жени по света. Както всяко досегашно шоу на Victoria's Secret, така и това за завръщането на ангелите, бе съпроводено от специално музикално оформление. Невероятната Шер изпя едни от най-известните си песни и блестеше не по-малко от супермоделите.

                                         Певицата Шер. Снимка: Getty 

Историята на тези модни представяния, които успяват да се превърнат в истински спектакъл датира от 1995 година. За първи път през 1999 се излъчва онлайн, а по телевизията през 2001 година, съобщава CNN. Последното бе през 2018. Шоуто, което бе планирано през 2019 година бе отменено, заради големите критики към организаторите, че налагат непостижими стандарти за женска красота, както и към нереалистичните им очаквания за слаба фигура към моделите от шоуто.

Е, през 2024 година новият главен изпълнителен директор на бранда Хилъри Сюпер, показа едно силно завръщане и че женската красота не се вписва само в мерките 90-60-90.

Повече от шоуто може да видите в галерията ни със снимки. 

Коментирай